follow along on:

Instagram

Pinterest

Facebook

Ik ben Theriza vrienden noemen me ook wel Trees. Ik ben geboren in Zuid-Afrika, waar ik groep drie net heb afgemaakt. Afrikaans is niet onbekend voor mij. Ik kan het nog steeds spreken en schrijven en daar ben ik best wel trots op! Op mijn achtste ben ik samen met mijn ouders verhuisd naar Nederland. Ik zal nooit de dag vergeten dat wij aankwamen in

Nederland en naar ons nieuwe huis in Barneveld reden. Dat heeft toch wel een indruk achtergelaten, net als sneeuw overigens. De eerste keer heb ik er stiekem van gesnoept omdat ik dacht dat het lekker zou zijn, viel dat mooi even tegen zeg! Inmiddels ben ik helemaal gewend en ohja, ook een groot fan van sneeuw en dus ook winterbruiloften!   

Al van jongs af aan vond ik bruiloften geweldig. Trouwen heeft iets magisch en die passie is eigenlijk alleen maar gegroeid. Ik wist al jaren voor mijn eigen trouwdag hoe mijn droombruiloft eruit zou zien. Yup, ik ben er zó één! Welke jurk, de decoraties en styling, de sfeer, noem het maar op! Toen het grote moment daar was – ik ben getrouwd in 2017 – had ik zóveel plezier in het organiseren en stijlen van mijn bruiloft dat ik die passie graag wilde delen met andere koppels! Het is namelijk zo belangrijk dat jullie jezelf kunnen blijven en dat jouw bruiloft ook echt jullie moment wordt. Zo is ‘Lief vir jou’ geboren! Ik zie het als mijn missie om jullie de best day ever te bezorgen, helemaal zoals jullie dat willen! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en een hele fijne en speciale ervaring mee te geven.

De liefde voor bruiloften

Creativiteit zit in mijn bloed, ik vind het ontzettend leuk om ook in mijn vrije tijd lekker bezig te blijven. Zo ben ik altijd wel in om iets lekkers te bakken of experimenteren met bloemen voor nieuwe creaties. Natuurlijk vind ik het af en toe ook heerlijk om lekker op de bank te ploffen met mijn hubby, samen een filmpje of serie kijken en knuffelen met onze lieve kat: Bob.

Naast al het wedding plannen..

Heerlijk in de buitenlucht bij een kampvuurtje met lekkere hapjes en drankjes, goed gezelschap en fijne muziek daar kan ik ontzettend van genieten! Reizen naar andere bestemmingen vind ik fantastisch, maar Zuid-Afrika heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Heerlijk in de buitenlucht bij een kampvuurtje met lekkere hapjes en drankjes, goed gezelschap en fijne muziek daar kan ik ontzettend van genieten! Reizen naar andere bestemmingen vind ik fantastisch, maar Zuid-Afrika heeft een speciaal plekje in mijn hart. Gaan jullie trouwen in Zuid- Afrika? Let me know!

Gaan jullie trouwen in Zuid- Afrika?

Let me know!