Welkom op mijn blog, super tof dat jullie benieuwd zijn wat ik te vertellen heb.. Met de verhalen geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven. Ik deel hier verhalen, tips en tricks over mijn werk en persoonlijk leven.

welkom op mijn

blog

explore

Weddings

TOTAALCONCEPTEN

STYLING

ZUID-AFRIKA

PERSONAL

Styling, Weddings

September 20, 2018

Niels en Marloes

Last minute aanvraag

Op een mooie dag in augustus werd ik gebeld door de Eliene de zus van de bruidegom, Eliene is een geweldige fotografe, ik heb in het verleden leuke opdrachten mogen uitvoeren voor haar. Ze vroeg mij of het mogelijk is om op korte termijn nog styling voor een bruiloft te aan te vragen, de mensen die mij kennen weten dat ik wel van een uitdaging hou en zij ik dus dat we er vast uit moesten komen. Zo kwam het dat Marloes contact met mij opnam en mij in grote lijnen vertelde wat zij en Niels in gedachten hadden en dat hun grote dag dan al wel over ongeveer een maand was. Geen probleem zij ik dat gaan we regelen.

12 september de grote dag van Niels en Marloes, op landgoed oud Zandbergen bij Huis ter Heide. Ondanks dat het een frisse, druilerige dag was voor september, hebben mijn team en ik ontzettend genoten van deze geweldig leuke bruiloft. De leuke mix van kleurrijke bloemen en natuurlijke materialen zorgde er voor dat het toch echt als een zomer bruiloft voelde, de muziek en gezelligheid maakte het helemaal af.  En niet te vergeten de mc donalds die tegen het einde van de feestavond werd geserveerd, wie wil dat nou niet na al dat dansen?

Revieuw Niels en Marloes

Theriza heeft ons tijdens de voorbereidingen én de bruiloft zelf boven verwachting goed geholpen!
Ondanks dat we haar vrij last-minute hebben benaderd, heeft ze alles perfect kunnen regelen. Van te voren hebben we goed contact gehad over wat onze wensen waren en dit heeft ze helemaal begrepen! Ze is eerlijk en duidelijk geweest in wat er mogelijk was, en wat het zou kosten, zodat we niet voor vervelende verrassingen zouden komen te staan.
Op de dag zelf zag alles er fantastisch uit, boven al onze verwachtingen! We hebben ons geen enkel moment ergens zorgen over hoeven maken. Ook toen we door het weer genoodzaakt waren wat dingen om te gooien
, heeft Theriza dit goed opgepakt.. geen enkel probleem!Nogmaals, enorm bedankt Theriza! 🙂