Welkom op mijn blog, super tof dat jullie benieuwd zijn wat ik te vertellen heb.. Met de verhalen geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven. Ik deel hier verhalen, tips en tricks over mijn werk en persoonlijk leven.

welkom op mijn

blog

explore

Weddings

TOTAALCONCEPTEN

STYLING

ZUID-AFRIKA

PERSONAL

Personal, Zuid-Afrika

April 9, 2019

Zuid – Afrika mijn vaderland

Zuid – Afrika, ja er is zoveel te vertellen over dit prachtige land. Wat mijn connectie is met Zuid – Afrika? Ik ben er geboren en ben er opgegroeid tot mijn 8e jaar en ik heb daar groep drie (in het Afrikaans graad 1) af mogen ronden, jap dat lees je goed mogen afronden, want je ik ben toch wel heel trots dat ik Afrikaans kan spreken en schrijven.  Samen met mijn ouders, broertjes en zusjes ben ik in 2001 geëmigreerd naar Nederland. Vergeef me als mijn zins opbouw niet altijd correct is, ik kan Nederlands vloeiend spreken, maar schrijven blijft altijd een flinke opgaven haha. De Afrikaanse zinsopbouw lijkt vaak op de Engelse zinsopbouw en dat zit er toch nog wel in na 18 jaar.

Ik ben regelmatig terug geweest en elke keer als het vliegtuig ook maar de grond raakt voelt het als thuiskomen, die speciale band met dit prachtige land, mijn vaderland is iets wat ik niet kan omschrijven. Als ik ook maar iets hoor of zie wat met Zuid – Afrika te maken heeft wil ik alles weten en horen. Mijn laatste trip naar Zuid- Afrika was afgelopen november 2018, Ik heb twee weken vakantie gehouden, samen met Maaike van Maaikekolnerphotograpy heb ik een toffe road trip rondom kaapstad gedaan.  En 1,5 week heb ik aan mijn werk besteed. Ik had mij ingeschreven bij protfoliobootcamp en samen met nog twee stylisten mocht ik drie wedding shoots stylen, wat was het tof en ontzettend genieten met alle toffe mede bootcampers. Daar kwam ik ook tot het besef dat ik een aantal maanden van het jaar in Zuid – Afrika wil wonen. Na lang nadenken heb ik besloten dat ik ook bruiloften en workations  ga organiseren in Zuid – Afrika. Hoe tof is het dat ik mijn passie met jullie kan delen? Niemand mag dit prachtige land missen, het heeft zoveel diversiteit denk aan de wildparken, kustlijnen, wijnlandschappen en zo kan ik nog wel even door gaan. Wie wil daar nou niet trouwen of een workation houden? En dan nog iets, jullie zullen wel denken wat een vreemde naam “Lief vir jou” nu heb ik daar natuurlijk een logische verklaring voor. Ek is lief vir jou is Afrikaans en betekend in het Nederlands ik hou van jou, dit heb ik ingekort naar Lief vir jou dus met andere woorden in het Nederlands hou van jou, zo komt in alles toch wel mijn liefde voor Zuid – Afrika en bruiloften naar boven.

Willen jullie graag touwen in Zuid- Afrika maar jullie hebben geen idee waar te beginnen of wat er allemaal geregeld moet worden? Neem gerust contact op ik kan jullie alle info geven die nodig is. Willen jullie zorgeloos en zonder stress geniet van de tijd naar jullie huwelijk, ik regel met liefde jullie bruiloft in Zuid- Afrika.

Liefs,

Theriza